Teollisuusliitto ja Murikka

Teollisuusliiton sivuilta löytyy jäsenille tärkeät asiat

 

Voit myös tarkistaa ja päivittää jäsentietojasi sähköisen asioinnin kautta pankkitunnuksilla.

Edunvalvonnan, työttömyysturvan, koulutuksen, oikeusavun, vakuutuksien, liiton lomapaikkojen ym jäsenetujen lisäksi kannattaa muistaa myös muut jäsenedut esim matkaa suunnitellessa.
 

 

 

MURIKKA-OPISTO

 

TARJOAA KOULUTUSTA

 

KAIKILLE

 

TEOLLISUUSLIITON JÄSENILLE.

 

 

Murikan sivuilta

Koulutus osiosta ja opinto-oppaasta löydät tarkemmat tiedot kursseista ja ajankohdista.

 Tiivistetty kurssiesite 2017 löytyy tästä
 Tarkempi opas kursseista täällä

Murikan remontin takia osa kursseista järjestetään Helsingin Hakaniemessa. Tällöin hotellimajoitus ja ruokailut läheisessä ravintolassa. Kurssiesitteissä ja oppaissa merkintä H. Jos osio samaisesta kurssista pidetään Murikassa, merkintä M perässä.
Merkinnättömät pidetään kaikki Murikassa.

Kurssille hakeminen
kertoo ohjeet hakemuksen täyttämiseen.

Voit myös tulla esitäytetyn hakemuksesi kanssa ammattiosaston toimistolle tiistaipäivystykseen, kopioidaan ja lähetetään liittoon. Muista ainakin toimittaa yksi kopio ammattiosastolle.
Kursseille osallistuneille (opintokirja merkintä) maksetaan myös pieni kulukorvaus kurssin ajalta ammattiosastolta, kun tuot opintokirjan ao:n toimistolle kopioitavaksi.

Muut tiedot kurssituesta ja vapaista.

Hae työnantajalta opintovapaata kurssihakemuksen kanssa. Mikäli työnantajalle ei kyseinen ajankohta sovi, koita sopia toinen ajankohta. Jos työnantaja evää kurssille lähtemisen, pyydä hakemukseen syy ja allekirjoitus ja lähetä hakemus silti eteenpäin. Näin liitto saa tietoa evätyistä kurssihakemuksista.

Kuvat Auli Hannula